8 Nisan 2011 Cuma

Chuckandsarahwedding.com : Basit ama keyifli bir fikir

Chuck dizisi benim favori dizi listelerimin üst sıralarında yer alır her zaman. Severim izlerken eğlenirim. Dizi içinde olan göndermelerin hastasıyımdır. Chuck'ın bütün hikayesinin Tron posterin arkasına yazmasının da hastasıyımdır. Yani anlayacağınız sevdiğim bir dizi. Sürekli sallantıda olup her seferinde fanların bastırmasıyla bir sezon daha uzar ömrü. Sanırım bu konuda tek dizidir şu an. Neyse konu bu değil zaten.



Konumuz bizim yöneticilerimiz her hangi bir projeye bile blog açarken zorlanıyorken bu dizinin yöneticileri dizinin içinde olan bir olay için bile bir blog hazırlayıp takipçiler ile etkileşime girmenin yeni yollarını arıyorlar. Oldukça basit bir yöntem. (sanırım bu konuda yerli yapımlarda en cesur isim Küçük Sırlar lakin o da Gossip Girl ile olan benzerliğinden dolayı biraz göz ardı ediliyor). chuckandsarahwedding.com blogumuzun adı.

Blogun konusu Chuck ile Sarah'ın düğün hazırlıkları.  İçerik bu aralar pek ilgi alanlarıma dahil olmayan bir konuyu içerse de dizinin izleyicilerini çekecek bir iki ufak espriyi barındırmıyor da değil. Örneğin bir süre önce dizinin ilginç karakterlerinden Jeff ile Lester'in(gerçekten garip karaterlerdir) blogu ele geçirmesi gibi enteresanlıklar eklemişler. Blogun yazarı Chuck karakterinin aşırı korumacı ablası Elie. Diziyi takip edenler için hoş bir eğlencelik olacaktır. Anlaşılan her karakteri yavaş yavaş bloğa konuk olarak alacaklar. Dedim ya adamlar etkileşim fırsatını kaçırmıyorlar hemen bloğa Guest Book kısmını eklemişler. Her post hakkında yorum yaparken bir de ekstra insanların iyi dileklerini bildirmelerini sağlamışlar. Registry kısmından da enteresan bir şeyler çıkacak elbette.

Saygılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Facebook Sayfası