10 Aralık 2010 Cuma

Bunları paylaşasım var # 50

The Bygone Bureau  web kültürü, gezi, eğlence vesaire hakkında yazan bir blog. Bu blog şimdiye kadar gördüğüm en sıkı blog listesini yayınlamış.  The Best New Blog of 2010 adlı bu liste popüler blogların editörleri(Gawker, Huff Post ..)  ve gazetelerin web editörlerinin(WSJ, Interview Magazine ...)  seçimleri ile derlenmiş. Kimler olduğunu incelemek için linke alayım sizi.

Bu listede bir kaç listede de daha önce gördüğüm The Awl, MediaGazer, Pitchfork, Big Picture  gibi blogları biliyoruz diyorsanız diğerlerini için linke davet edeyim.

Robin Sloan'nın 560 blog takip ediyor olması da şaşırtıcı bir şey. Ben 270 blogu derleyip toplayamıyorum helal olsun saygı duydum :)

Her zaman olduğu gibi bu listenin tartışılabilir olduğunu hatırlatır ve seçicilerinin kişisel görüşleri ile oluşturulduğunu hatırlatırım. Son olarak şu ana kadar gördüğüm listeler arasında en iyi listelerden birisi olduğunu hatırlatırım. Sunum tarzı bu fikrimin oluşmasında önemli yer kapladığını hatırlatırım.

Not: 50 gibi bir sayıya ulaştım Bunları paylaşasım var serisinde bakalım nereye kadar uzayacak bu seri daha. Elbette bir gün sıkılıp burada yazmaya bırakabilirim ama illa paylaşacak şeylerim olacaktır.

Saygılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Facebook Sayfası