20 Ocak 2010 Çarşamba

Twitter'dan atılmak istiyorsanız ne yapmalısınız?



İnsanın twitterdan atılacağını tahmin etmiyordum. Meğer öyle bir şeyde oluyormuş. Pornstarlar her türlü fotoyu twitter üzerinden paylaştığını gördüğümde her halde kimse twitter'dan atılmıyormuş diye düşünmeye başlamıştım. Lakin facebook foto içeriklerine dikkat ediyor ya da şikayetleri dikkat ediyorlar. Aslında pornstarların durumu konusunda şöyle bir yorum yapılıyor sanırım.  Paylaşılan fotolar direkt olarak twitter üzerinde değil dışarıda olan servislerde olduğu için sanırım tweetlerle paylaşılan şeylere özel hayat gözüyle bakılıyor ve bu durumu pek önemsemiyorlar.

Elbette sahte hesapların durdurulduğunu görmüştüm ya da ayna bir çok hesap alma durumlarında ad satma durumlarında hesapların dondurulduğunu veya diğer her türlü spam ile alakalı olan şeyi duydum fakat aşağıda olan şekilde her hangi birisinin atılacağını düşünmemiştim. Çünkü ünlü twitter kullanıcıları bu şekilde kullanıldığını gördüm. Olay şöyle oluyor ;

 Aynı anda çok  fazla retweet yapılınca twitter bu durumu strange activity  olarak algılıyormuş ve bu hesabı cezalandıryormuş.  Spam yasak uygulaması olarak mantıklı aslında bundan sonra seri retweet yaparken dikkat ediniz.  

Diğer kuralları okumak için twitter kuralları buradan.

Saygılar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Facebook Sayfası