2 Nisan 2011 Cumartesi

En ok oyuncusu olan 25 Facebook oyunu (1 Nisan 2011)


Bu ay geçen aya göre tasarım değişikliğine gitmiş Inside Social Game. Artık bir de bu listenin günlük aktif oyuncu sayısına göre olan sıralamayı eklemiş. Bu işe kafa yoranlar daha çok günlük aktif oyuncu sayısına atıfta bulunurlar yazılarında. Günlük oyuncu listesini burada vermeyeceğim artık orijinal sayfadan okursunuz.

Uzun zamandan beri ilk kez ilk 25 listesinde yeni bir isim görmediğimi oluyor. Bu ay listeye yeni bir oyun eklenmemiş. Bu listede ileride kemikleşebilir sinyali veriyor bize ki bu hiç hoş olmaz benim için arada yeni oyunlar keşfedebiliyorum bu listeden.

Bu ayda Zynga en çok oynanan 10 oyunun 7'sinin yapımcısı. En çok oyuncu kaybeden oyunda Zynga'dann kazanan da. En çok oyuncu kaybeden oyun Cityville (5 milyon), en çok oyuncu kazanan oyun Mafia Wars (4 milyon).

Diğer kazananlar ise şöyle; Bejeweled Blitz, Monster Galaxy, Games, ZooWorld, Zuma Blitz

Diğer kaybedenler ise şöyle; Farmville, Frontierville, Cafe World, Pet Socieyt, Treasure Island, Millionaire City,

Yeni oyun olmadığı için listede burada ufak tanıtımlar yapamıyorum bu seferlik. Listenin asıl sahibi Inside Social Games sitesidir. Linkten günlük en çok oynanan oyunlar listesine de ulaşabilirsiniz. Meraklısına bunu da belirtelim. Yine yazı içinde Mafia Wars'ın nasıl oyuncu sayısını arttırdığına dair bir yorum var onu da kaçırmayın. "Cross Promotion" diye belirtmişler.

Saygılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Facebook Sayfası