20 Şubat 2010 Cumartesi

Bunları paylaşasım var # 12

Bu aralar yine çok özel bir şey bulamadıkça yazmak istemiyorum. Zaten bir çok diğer konuyu herkes tekrar tekrar yazıyor. Benim yazmamın çok farklılık oluşturacağını düşünmüyorum.

Neyse paylaşmak istediğim şeyler var ilki ; Kevin Rose'un(Digg kurucusu) Yeni Zelanda Webstock etkinliğinde yaptığı konuşmanın özet metni.

Konuşmanın başlığı Kevin Rose's 10 Tips for Entrepreneurs( Kevin Rose'dan girişimciler için 10 ip ucu).

Bu 10 ipucundan bazıları şöyle. 1-Just Build It (Sadece oluştur, dene! denemeden bilemezsin gibi bir anlamı var) 2- Iterate (Yinele ; Kur bırak yeniden yap vazgeçme)
8-Connect With the Community(Topluluklarla birleş(iletişim kur) ; onlardan geri dönüş al) 10-Analyze Your Traffic (Trafiği analiz et bunu açıklaya gerek yok)

Yazının tamamı Read Write We üzerinden Kevin Rose's 10 Tips for Entrepreneurs

İkinci paylaşacağım ise Abd'de yapılan ibr araştırmanın linki olacak. Araştıramnın içeriği ; Mobile Sosyal Ağlar masa üstünden daha popüler(Mobile Social Networking More Popular than Desktop) . Araştırmadan bahsetmeme gerek yok sanırım okumanızı tavsiye ederim.

Araştırma sonuçlarına baktıktan sonra Google'ın yüksek ücretle aldığı mobil reklam ajansı aklıma geldi ilk okuduğumda miktar biraz yüksek gelmişti fakat bu işin daha ileri de gidebileceklerini gördüklerinden dolayı bu miktarı ödedikleri ortaya çıkıyor.

Saygılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Facebook Sayfası