26 Ocak 2010 Salı

Manga , Emre Aydın ve NWDSGN



Manga ve Emre Aydın'ın Mtv ema yarışmasındaki başarısının arkasındaki ekip NWDSGN. Yaptıkları işi direkt olarak sosyal medya iletişimi olarak tanımlayabiliriz. Sosyal medya nasıl kullanılır ,  nasıl yönetilir, nasıl hedefe doğru yönlendirilir. Hepsi bu ekibin işi.

NWDSGN yaptığı işi web pr ve web tasarımı olarak tanımlıyor. Aslında bir çok kişinin tanımını yapamadığı sosyal medya danışmanlığı (veya uzmanlığı) işini yapıyorlar.  Genellikle müzisyenlerle çalışan ekip Aslı Güngör , Manga , Emre Aydın ,  Gripin gibi bir çok ünlü isimin web tasarım veya sosyal ağlarla olan iletişimini düzenliyor.

Manga ve Emre Aydın Mtv ödülünü almasını için çok güzel bir çalışma düzenleyen ekip sosyal ağların nasıl yönelendirilip istenen sonucun nasıl alınabileceğini göstermek için iyi bir örnek.  Ekip Emre Aydın için hazırladıkları facebook fan sayfasında hayran sayılarını 600 bini geçmesini sağladılar. Bu 600 bin kişi direkt olarak Mtv sonucuna etki edebilecek bir sayı.  Emre Aydın fan page sürekli güncel Emre Aydın hakkında herşeyi bulabileceğimiz bir sayfa .  Fazla bir şey yazmama gerek yok aslında. Linki burada

Buradan bir eleştiri aslında webrazzi ekibine gidebilir burada böyle müthiş bir sosyal ağ çalışması varken sadece friendfeed'de var oldukları için sosyal medyayı kullandığı düşünülen kişiler sosyal medyayı en iyi kullananan ünlü olduklarının düşünülmesi ve bu işi görmezden gelmesi hoş olmamış. Bu eleme için keşke bir jüri kullansaydılar. Neyse geçti artık :)

NWDSGN internet sayfası burada (bu sayfadan sosyal ağlarda olan sayfalarına ulaşbilirsiniz)

Saygılar.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Facebook Sayfası