4 Ocak 2010 Pazartesi

En iyi 25 facebook oyunu (4 Ocak 2010)



Her yazıda bu ayın adını verip geçen ayın listesini veriyorum(inglizce şekli list for december çeiviri aralık ayı listesi). Bunun nedeni listenin gerçek sahibi olan sitenin bu şekilde yapması yoksa ocak 4 te verilen liste ile ocakta oynanan oyunların listesini tutacak değilim(mantıklı değil bir kere :D). 4 ocak 2010 tarihine kadar yapılmış bir liste olması demek. Diğer zamanlarda yazdıklaromda hep o güne kadar olan listeler yani listelirn üstündede belirtildiği için ekstra bir şey yazmayı gerkeli bulmadım.

Birde liste için bir açıklama daha yapayım liste "top" ve bu ay olduğu gibi "largest" olarak tanımlanıyor. Ben daha kolaya kaçıp "en iyi" diye tanımlıyorum. En çok oynana en iyidir diye bişey yok fakat arama motorları tarafından gelen okuyucular bu şekilde geldiği için bu durumu şimdilik değiştirmeyeceğim.

Şimdi kısaca listeyi yorumlayayım. Listenin ikinci sırasında Rock You'nun Birth Day Card uygulaması var. Bunun nedeni yılbaşı kutlaması için insanalrın gerçek hediyelirn yanında e kart işine alışmış olmaları denilebilir.

Zynga'nın yeni oyunu Petville bir anda 17 milyon kullanıcıa ulaşıp en çok oynanan 10 oyun arasına girmiş. Mafia Wars , Rck ve Yoville ile kaybettiği kullanıcıları petville kapatmış. Doğru bir hamle yapmış gibi görünüyor.

Playfish'in listede olan 3 oyunuda da düşüşler yaşanmış. Pet society , Restaurant City , Country story oyuncu kaybetmiş. Geçen ay Pet Society de bir sorun olmasa da diğer iki oyun geçen ay yine kullanıcı kaybetmişti.

Geçen aydan bu yana liste için en kısa şekilde söylenebilecek şey kazançlarda kayıplarda biraz daha hızlı olduğudur.

Listenin Orjinali İnside Facebook burada

Saygılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Facebook Sayfası