2 Mart 2011 Çarşamba

Bunları paylaşasım var # 61 (Facebook App ve Topluluk Yöneticisi)

Bugün yine kolaya kaçıp iki liste paylaşacağım sizinle. İlk listem Facebook fan sayfaları uygulama geliştiren şirketlerin bir listesi. Diğeri ise bir topluluk yöneticisinin elinin altında bulunması gereken 10 araç.

Socialnomics Eric Qualman'ının blogu olur kendisi. Facebook fan sayfaları için uygulama geliştiren şirketlerin listesini paylaşmış bu blogta. Aslında listeteyi yapan Social Media Examiner'dan Mari Smith olmasına rağmen yararlı bir liste olduğu için paylaşılmış burada da. Best 11 Facebook Promotion Apps . Zaten bu işlerle haşır neşir olan kişilerin bildiği şirketler var listede. Örnek olarak  Wildfire, Vitrue ve Fanappz'ı söyleyebilirim. Bir göz atıp yabancılar fan sayfalarına neler ekliyor görülmesi gerekir.

Diğer liste ise beni zor zamanlarda kurtaran Social Fresh blogundan. Topluluk yöneticisinin elinde bulunması gereken 10 araç listesi. Listede Social Mention,  Summify, Shareaholic gibi uygulamalar yer alıyor. her uygulamanın neden listede olduğu anlatılmış. Örneğin; topluluk yöneticilerinin aynı zamanda link paylaşmayı seven olduğunu belirtip Shareaholic gibi bir uygulamayı  listeye yerleştirmeleri gibi.

Saygılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Facebook Sayfası