11 Mart 2010 Perşembe

Funmall : Türk işi sosyal oyun

Burada da sürekli yazıyorum "Sosyal oyun , sosyal medyayı bir çok kişi için çekici kılan faktör" . İşte biraz geçte olsa bir Türk firması sosyal oyun dünyasına girmiş oldu. Batak ve okey gibi facebook oyunları vardı. Fakat farmville gibi veya yoville gibi bir oyunumuz yoktu.

Oyun hakkında buradan herşeyi öğrenebilrsiniz. Funmall

Bu oyununun tutup tutmayacağını yakında öğreneceğiz. Social Game inside sitesinin haftalık raporlarında listelere girmişse tamamdır. Büyük ihtimal tutacağını düşünüyorum çünkü en önemli özelliklerden biri Türkçe olması. Genel olarak bu tarz oyunlarda olan kolaylık Funmall'da da var. Yakında insanların Facebook duvarlarında görebiliriz Funmall ile ilgili yönergeleri.

Son zamanlarda tutmasını istediğim en önemli girişimlerden birisi Funmall. Farmville istatistikleri ortayken tutacağını düşünüyorum. Bence bu oyun ile Türkler(firmalar) sosyal medyanın şifrelerini biraz daha çözecek. Daha büyük işler çıkması yakındır diye düşünüyorum. Elbette bir facebook olmaz ama facebook veya diğer ağlar ile kullanılabilen büyük bir uygulama çıkabilir.

Saygılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Facebook Sayfası