2 Aralık 2009 Çarşamba

Doğru adam doğru hareket #8

Doğru adam doğru harekette bugün Bilgin Gökberk ve Skyturk'te hazırladığı Radyocu programı var.

Bilgin Gökberk şu futbol yorumu yapan insanlar arasında , başka türlü yorum yapan adamlardan. Girip teknik yorum yapmıyor , sabaha kadar "bir adım yüzünden ofsayt olmuş mu olmamış mı?" konuşmuyor. Bir gün üşenmeyin Okay Karacan ile Kanal 24 Pazartesi akşamı yaptıkları Takım Oyunu programını izleyin. Futbolun yorum farkı gibi adeta izlemekte yarar var. Benim gibi yanlızca oturup futbol seyretmeyi değil bu işinde kültürünü seven adamlar için biçilmiş kaftan.

Gelelim radyocu programına skyturkte salı geceleri çıkan programda Twitter'dan bolca soru ve yorum aldılar. Benimde olduğum gibi milletimiz sms yoluyla programlara sorun yollama işini masraflı bulabilir , bu yüzden mail ve twitter ile gayet interaktif bir program yapıyorlar. Bilgin Gökber'in twitter kullanıcılarına yoldaş demeye başlaması ise bir kullanıcının yönlendirmesiyle , oldu bu durumda hoşuma giden bir ayrıntı oldu. Twitter aracılığıyla orada oturup programı seyreden kişilerden fazla soru soruldu.

Sosyal ağlar hakkında çok kişinin dillendirdiği "nick arkasına saklanma" işi burada da yer buldu kendisine. Blog yazarlarına eleştirilerinde biraz haksızlık vardı Ertem Şener'in. Blog camiası(sanki bab-ı ali) çok geniş , çok farklı insanlardan oluşuyor Her yazarın kendine göre bir tarzı var. Bu işi çoğu hiç bir şey için yapıyor. Aralarında popüler olurum diye yapanlarda vardır elbette. Belli bir tarzı tutturamayan yok olup gidiyor. Çoğu kimse saldırgan tarzı olan bloggerı fazla tutmuyor. Bütün bloggerları içine alır gibi bir eleştiri yapınca biraz acımasız bir eleştri oldu bence.

Radyocu programı twitter burada

Saygılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Facebook Sayfası